Minä olen Susanne Agte, entinen uraohjus, nykyinen mentaalivalmentaja ja hengitysohjaaja Turusta. 

Sain kolmekymppisenä unelmatyöni rahoitusalalla, olin innostunut, täynnä energiaa ja uppouduin työhöni 150 prosenttia. Töissä oli hauskaa ja kilpailuhenkisenä ihmisenä annoin sille kaikkeni. Yhtenä päivänä havahduin siihen että ystävät ja harrastukset olivat jääneet, eikä työ enää tuntunutkaan niin hauskalta. Sinnittelin vielä hetken sen jälkeen kunnes terveys petti. Näin jälkikäteen ajatellen olisin ollut kiitollinen keinoista ja työkaluista hallita innostustani, jotta olisin ymmärtänyt säästää itseäni. 

Toinen haastava elämäntilanne tuli vastaan muutama vuosi sitten. Perheemme muutti uteen kotiin, yhteen kotikaupunkini kauneimpiin taloihin. Ei kestänyt kauaa kunnes kaikki perheenjäsenet alkoivat sairastella. Aika nopeasti selvisi että olimme muuttaneet homeasuntoon. Asunnosta löytyi viittä eri hometta sekä kahta myrkyllistä kaasua. Muutimme samantien pois. Siitä alkoi pitkä ja haastava toipumisen taival. Merkittävin tekijä joka auttoi toipumisessani oli työkalut jotka sain Mentaali valmennuksen koulutuksessa.

Missioni ja tavoitteeni on tarjota ennaltaehkäiseviä työkaluja vastaavanlaisessa tilanteessa oleville. Työssä en itse ymmärtänyt jarruttaa ajoissa, mutta toivon että voisin tavoittaa samassa tilanteessa olevia ja estää heitä toistamaan tekemiäni virheitä.  Sinä päivänä kun opin hengittämään oikein ja hyödyntämään mentaali valmennuksen työkaluja elämäni muuttui. Eli olen itse yritykseni ensimmäinen tyytyväinen asiakas. 

Minusta elämässä on tärkeintä tasapainoinen, hyvä arki ja siitä nauttiminen perheeni kanssa. Intohimoni on itseni kehittäminen, haastaminen ja uuden oppiminen. Ekonomin papereiden lisäksi olen mm opiskellut hengitysohjaajaksi ja mentali valmentajaksi. Lisäksi liikkuminen luonnossa ja joogaaminen ovat minulle tärkeitä harrastuksia. Olen myös toiminut hiihdonopettajana useita vuosia kotimaassa ja myös ulkomailla. 

Oikein hengittäminen on portti kaikkeen kehittymiseen - tervetuloa mukaan jännittävälle ja avartavalle matkalle!

Susanne Agte

Tasapainoisen elämän asialla