Yrityksille

Anna henkilöstöllesi avaimet menestymiseen

Yrityksissä tänä päivänä ainoa varma asia on muutos. Jatkuvat organisaatiomuutokset, uusien tietojärjestelmien opettelu ja pahimmassa tapauksessa yt-neuvottelut, kuormittavat ja haastavat ihmisten jaksamista aina johtoportaasta vasta aloittaneisiin työntekijöhin saakka.

Etsitkö työkaluja henkilöstön jaksamiselle sekä työpaikalla että arjen haasteissa? Yrityksemme tarjoaa näihin haasteisiin selkeitä ratkaisuja;


Ensiapupaketti
Auttaa stressitason laskemiseen ja antaa ihmiselle käytännön työkaluja arjen ja työn hallintaan. Valmennuksen kesto on n. 1 kk ja sen aikana on n neljä tapaamista/ kokoontumista. Tapaamisten välissä tehdään harjoituksia kotona. Ensiapupaketti sopii hyvin myös pienryhmille. 

Laajempi valmennus / Mentaalivalmennus


Miksi ihminen toistaa samoja virheitä työssä ja yksityiselämässä, vaikka hän tiedostaa niiden haitallisuuden? Laajempi valmennuspaketti perehtyy uusien tapojen löytämiseen sekä ihmisten parhaan potentiaalin haastamiseen, ilman että ihminen kuluttaisi itseänsä loppuun. Valmennusjakso mieluiten väh. 3 kk. Sopii parhaiten yksilölliseen harjoitteluun. Harjoituksia tehdään sekä kotona että yhdessä valmentajan kanssa tapaamisissa. 

Tulen mielelläni paikan päälle kertomaan lisää ja räätälöimään yrityksellenne parhaan vaihtoehdon.